Equi-Training

Lise Divers

Ruitertrainng (Equi-fit, Zemst)

Lise is al geruime tijd actief in de ruitersport. Haar passie voor paarden heeft haar geleid naar het volgen van verschillende paardenopleidingen en uiteindelijk het behalen van mijn VTS diploma als trainer B. 


Als enthousiaste instructeur merkte ze op dat er een gebrek is aan aandacht voor de fysieke fitheid van ruiters en hoe dit van invloed kan zijn op onze prestaties in het zadel en het welzijn van onze paarden. Dit leidde haar naar het ontdekken van ruiterfitheid en het idee om mijn kennis te gebruiken om ruiters te helpen hun rijkunst te optimaliseren. 


Ze besloot een opleiding te volgen om een gecertificeerde personal trainer te worden via NASM. Na het afronden van deze opleiding ging ik me nog verder verdiepen in het ruiterlichaam door twee opleidingen te volgen over houding en zit, gegeven door Philippe . 


Vanuit Equi-Fit bied zij personal training en online fitnesstraining aan om jouw balans, houding, conditie en symmetrie te verbeteren tijdens het rijden, wat zal resulteren in een betere controle van je lichaam en het voorkomen van klachten.{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x